Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First [1] 2 Next > Last »
Zrakomlat
Author Message
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Group: Registered
Status: Offline
Zrakomlat

Tko bi rekao da ćemo jednog dana mlateći zrakom upravljati Windowsima?

Namjeravate li upravljati računalom u udobnosti vlastite dnevne, ili čak spavaće sobe, Logitech bi se ovim proizvodom trebao pobrinuti kako bi vam to i omogućio. Pošto takozvana "Media Center" računala sve češće ulaze u sferu "obiteljskih trenutaka", primjerice, za vrijeme gledanja filmova, MX Air je gotovo savršeno rješenje kako bi komfor upravljanja računalom u takvim situacijama sveo na jednostavnost uporabe daljinskog upravljača, kako je ovaj proizvod u osnovi i dizajniran. MX Air softver u ovom je trenutku kompatibilan s najraširenijim i najpoznatijim aplikacijama namijenjenih multimediji i surfanju Internetom (npr. Apple iTunes, Windows Media Player, Winamp, ACDSee, Internet Explorer, Mozilla Firefox itd.), što vam omogućuje uporabu naprednih funkcija ovog miša, koje dolaze u obliku takozvanih "MenuCast" i "Freespace" tehnologija.

MenuCast funkciju moguće je aktivirati prilikom uporabe bilo koje kompatibilne aplikacije (neke od njih smo već naveli), dok je Freespace funkcija nekako najzanimljivija i najbliža načinu uporabe Nintendo Wii kontrolera.

Ukoliko za slušanje glazbe i gledanje filmova koristite, primjerice, Windows Media Center, koji osim uz Windows XP Media Center ediciji dolazi i u paketu s Windows Vista Home Premium i Windows Vista Ultimate, za prebacivanje, premotavanje i traženje glazbe, filmova, slika itd. moguće je koristiti interesantnu "Freespace" funkciju MX Air miša koja prepoznaje geste koje činite pokretima vaše ruke. Uporaba je efektna, efikasna i nadasve jednostavna.

Naravno, jednako je tako potrebno napomenuti kako Logitech MX Air osim u zraku radi i kao "običan" laserski miš na standardnoj podlozi, a ukoliko se isprazni, tu je i elegantno dizajniran punjač.

U svijetu MX Aira, doduše nije baš sve tako bajno. Prilikom same hardverske instalacije u računalo, odnosno postavljanja 2.4 gigahercnog bežičnog receivera u USB port, primijetili smo kako su se Windowsi smrzli, a nakon restarta računala BIOS nije htio nastaviti s bootanjem komponenti. Isto smo isprobali i na drugom računalu i dočekala nas je ista stvar. No, nakon drugog restarta, računalo je magično profunkcioniralo. Zaključili smo kako receiver očito muku muči s nekim čipsetovima, no riječ je tek o instalacijskom problemu, koji se ne ispoljava kontinuirano.

Preuzeto sa Vidi.hr

Das Auto
Digital (Technology) and Elefant (power)
DIGIFANT

Ismet Mujezinović , Tešanj
12-13-2007 01:39 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
RE: Zrakomlat

prvi mish - Logitech
prva tastatura - Logitech
prvi volan - logitech
na novom kompu - Logitech wireless set
drugi volan - G25 , e, tu sam tek odlepio

The only way is….sideways
Nissan 200SX S14 SR20DET
12-13-2007 01:53 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Logitch je stvarno vrh ponude, rade extra hardware...
Sta je najzanimljivije, i prilicno jeftini kompleti npr:
Tastatura 25KM
mis 13.5KM
su pravo kvalitetni...Ovaj komplet sam kupio sestri i njenoj djeci za komp i svasta mu rade,al komplet radi bez graske, nevjerovatno izdrzljivo...

Das Auto
Digital (Technology) and Elefant (power)
DIGIFANT

Ismet Mujezinović , Tešanj
12-13-2007 01:58 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Group: Administrators
Status: Away

Eeee Logitec je to , oni su vrh uvijek bili

Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
12-13-2007 09:34 PM
Hybrid
Posting Freak

I ja volim logitech, ali moram se pohvalit compaq tastaturom, obicna sa multimedia tipkama na gornjem djelu, nju sto sam izudarao (najcesce pri igranju toca race driver 3 i izlijetanju sa staze) to niko nije, i evo je radi ko od prvog dana Wink

Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
12-14-2007 10:18 PM
Skyline
Super Moderator

Hybrid Wrote:
I ja volim logitech, ali moram se pohvalit compaq tastaturom, obicna sa multimedia tipkama na gornjem djelu, nju sto sam izudarao (najcesce pri igranju  toca race driver 3 i izlijetanju sa staze) to niko nije, i evo je radi ko od prvog dana Wink

i moja stara Logitech je pretrpela bezbroj pesnica po tastaturi, takodje zbog pomenute igre, samo dvojka ne trojka
*ebo im pas majku, kako god da resis da se provices kroz guzvu, nasere se neko govno koje mora da se okrene i da te namagnetise bas na njega

a jednom sam popizdeo i resio da opalim u 19" crt, pa se setih da je skup, al ruka vec krenula i ja je skrenem i opalim u plastiku na cosku
mesec dana nisam mogao da pisham kako valja koliko me bolela ruka

sad imam lcd, pa je malo nestabilan i lomljiv

a i tastatura vise nije za boks

bem ti ovu novu tehniku Mr. Green

Nissan 200SX S14 SR20DET
12-15-2007 12:11 AM
Faya_M5
Posting Freak

al dje bolan zrakomlat, pa zar nije bilo lakse napisat helikopter...
a Logitech nikad nisam imo, tako da ne znam nista...zasad tastatura Microsoft i mis HP, jer sam onaj Microsoftov razbio...lol

The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
12-15-2007 09:51 AM
Hybrid
Posting Freak

@ Sky hehehe sto hoce igra iznervirat nista nece, kod mene je samsung monitor, svaki put kad spucam u staklo, zajebem se jer je prejako i zaboli me saka ahaha Toca 3 je jos realnija i zajebanija za igrat i za sacuvat zivce Very Happy

12-15-2007 09:55 AM
Skyline
Super Moderator

Hybrid Wrote:
Toca 3 je jos realnija i zajebanija za igrat i za sacuvat zivce Very Happy

neka fala, presao na LFS, RBR i GTR2
doduse, Tocu 3 nisam ni instalirao, zezao me crack, ali ne verujem da moze da pridje gorepomenutim igrama

sada cekam da pribavim Colin Mcrae Dirt
znam da ce teko raditi na mom sokocalu, ali moram da ga probam

Nissan 200SX S14 SR20DET
12-15-2007 09:59 AM
Hybrid
Posting Freak

ja sam imao dirt i zajebem se s crackom, tako da nisam mogao pokrenuti...sad sam formatirao c:/ mogao bi opet potraziti Smile A vjeruj mi da je toca 3 zvjerska, vozis od kartinga to kamiona, i mnogo je realna...nebi je ja dzabe igrao

12-15-2007 10:10 AM
Pages (2): « First [1] 2 Next > Last »
Post Reply  Post Thread 

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: