Zvanični thread: Igman 2006
|
| Author |
Message |
zlaja ban
Member

Group: Registered
Status:
|
RE: KO DOLAZI NA IGMAN
Jednostavno,nemam komentar.
Nigdje ni jednog plakata u gradu,nigdje informacije,novine prazne,na internetu nista,a nama se niko nije ni obratio,dostavio satnicu treninga,trke.
Reportaža će biti,ekipa je planirana,montaže rezervisane,ali se pitam zašto. Da li ikome to treba?Vjerujte mi BHT-eu najmanje.
P.S
Žaomi je sto nismo mogli propratiti trku u Banja Luci.Šta se može.Fudbal je ipak fudbal. Dobra volja je postojala,ali svi kapaciteti su ipak bili prebukirani.Ali i tu je još jedan bitan elemenat.Ni organizator te trke se nije oglasio
|
|
| 06-28-2006 06:23 AM |
|
|
Kenno
Posting Freak

Status:
Away
|
Meni se cini da kad ne bi bilo pungas foruma, jako mali broj ljudi koji nisu takmicari bi znali da uopste ima brdska trka, karting, osv ili bilo sta drugo
|
|
| 06-28-2006 07:54 AM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 06-28-2006 12:05 PM |
|
 |
Dren
Senior Member

Status:
|
Evo da i ja sta javim...
Prije 10-ak dana su me nazvali iz AMK NG da im pomognem ( mislim da sam tada bio vec napisan u pravilniku kao PRESS...), sto im nazalost nisam mogao potvrditi jer sam ocekivao jedan poziv na put ovaj vikend... Rekao sam im i da ako saznam da eventualno taj put otpada, onda im mogu pomoci... U medjuvremenu mi je potvrdjeno da taj put stoji, te da necu uopste biti u SA, petak, subotu, nedelju... Sto sam im i javio u ponedeljak, kada sam znao 100% za put...
Tako da nista od moje "funkcije"...
|
|
| 06-28-2006 01:24 PM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Status:
|
neces da budes funkcioner aaaa
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 06-28-2006 02:21 PM |
|
 |
Katz
Administrator

Status:
|
Od MKD ne vjerujem da neko doze, s obzirom na to da ovaj weekend imamo brsku utrku Krusevo 2006.
2005 su bili dvojica (pored staze), ove najmanje 1.
Forever #1
Igor Savic - Gonza
|
|
| 06-28-2006 05:35 PM |
|
|
tata
Posting Freak

Status:
|
Tako da nista od moje "funkcije"...
Au steta.Ti si nam bio jedini iz Sarajeva.Ovi likovi po imenima i ne mogu raditi na organizaciji trke.A za Fantoma ako niste znali u LK pise mijesto rodenja Foca.Dakle kao i ostali.
|
|
| 06-28-2006 06:27 PM |
|
 |
Katz
Administrator

Status:
|
Nadam se da ce biti druzenja, najmanje kao 2005!
Forever #1
Igor Savic - Gonza
|
|
| 06-28-2006 07:18 PM |
|
 |
tata
Posting Freak

Status:
|
Nadam se da ce biti druzenja, najmanje kao 2005!
Meni ne pada na pamet da napravim festu kao prosle godine.Ne zbog takmicara nego zbog guzonja koji su se prosle godine tamo uslikali,malo provrtili i onda sebi pripisali poene za "dobru" organizaciju.A sve je poteklo na ovom forumu i ideji da se mi malo druzimo.I na kraju je najmanje bilo ekipe sa PG.
|
|
| 06-28-2006 07:28 PM |
|
 |
hsbiber
Banned
Group: Banned
Status:
|
E JE.. GA,PA ZAR NEKO OD GOSPODE TAKMIČARA NEMOŽE DA ODVOJI 2 MINUTE PA DA NAPIŠE KO DOLAZI,ODNOSNO ZA KOGA ONI ZNAJU DA DOLAZI,ILI SU I ONI POSTALI KAO OVI IZ BIHAMK-a,NADR....?
A EDISU SVAKA ČAST NA KOMENTARU JER JE SRAMOTA DA NEKO DANIMA CVILI NA FORUMU ZA NAJBANALNIJE INFORMACIJE.
|
|
| 06-28-2006 07:38 PM |
|
 |
|
|