evo ono što je vjerovatno .
iz SRBIJE I CRNE GORE dolaze skoro svi koji su bili u Banja Luci osim S imketa kojem je stradao motor na BMV-u .
lANI NISU BILI BATA BANIĆEVIĆ i DANKO BAKRAĆ sada su tu sigurno jer sam sa njima bio na Igmanu / za fanove to su nova dva SP vozila i odlićni vozaći/
Č uo sam da iz hrvatske dolazi ekipa i da dolazi HITREC sa onom strašnom škidom što bi bilo odlićno.
Iz BIH mislim da dolaze svi osim KREŠE I RANKA koji če nadam se vrlo uskoro popraviti svoje vozilice / ako vam ja što mogu pomoći RANKO I KREŠO zovite/
toliko od mene, još jedno CVIKO ORGANIZUJE DRUŽENJE U PETAK U PET NA STAROM MJESTU NA IGMANU PA KOGA ZANIMA BUJRUM/
POZDRAV NIHO.
Znam da je kasno ali sta cu kad smo svi "informisani" tuga jedna, ali za sljedecu utrku na Igmanu, a zasto ne i bilo koju drugu ja se nudim da besplatno uradim plakat ili oglas sto se grafike i dizajna tice.
Inace kad se to kino vozi u nedjelju, posto bih volio doci sa porodicom na gledanje.
JA PRED FA AUTOM VIDJEH FLORESCENTNO NARANDŽASTOG KOSVORTA KOJEG SAM VIDIO I NA MALAČKI.
SVIM TAKMIĆARIMA PUNO SREĆE ,A AŽURNIM NA INF.PUNO HVALA.
IZGLEDA DA ČE BITI KIŠE ?
evo ono što je vjerovatno .
iz SRBIJE I CRNE GORE dolaze skoro svi koji su bili u Banja Luci osim S imketa kojem je stradao motor na BMV-u .
lANI NISU BILI BATA BANIĆEVIĆ i DANKO BAKRAĆ sada su tu sigurno jer sam sa njima bio na Igmanu / za fanove to su nova dva SP vozila i odlićni vozaći/
Pa nisu bas novi SPi. Bata vozi integru od kad je prodao N Zakiru, a Danko vozio celu proslu sezonu P306 i imao inzvaredne rezultate na brdu i krug.
Od ostalih dosli su komplet Mogul RT = Selemba, Conja, Uros Brkic. Zatim Dejo sa P106, Ljubo sa hibridom, Mirko sa malim N, treba doci Vulanovic sa AR147 SP, Simke znam da je jurio neko auto u H-1600, a vec je obilazio stazu ML evo 6,...
Od Slovenaca tu je Ales, kao i Miro Veljak sa integrom grupe N.
Trebao bi doc i Laslo sa M3 u A+3000.
Hrvati voze kupove na Grobniku, a nekoliko njih ce sigurno doci.
Po meni favorit #1 za generalu je Danko. Trebao bi da juri neko vreme ispod 2:50.