čestitke svim takmičarima posebno NIHI,ZAKIRU I HOTI i sad ih komotno možemo prozvati GUŽVAČI ASVALTA.
A EDISU JAŠAREVIĆU MOLBA DA VIŠE NIKAD NE SKINE MOJ POST JER AKO SAM REZULTATE TRENINGA SKINUO SA ***,I POSTAVIO IH PRIJE NJEGA A ZBOG LJUDI KOJI SU IH ČEKALI ,NETREBA DA MU BUDE MUKA ZBOG TOGA NEGO NEKA UBUDUĆE BUDE MALO AŽURNIJI.A POST MI JE SKINUO 2 PUTA ŠTO JE ZAISTA BEZOBRAZNO.
JOŠ JEDNOM ČESTITKE SVIM TAKMIČARIMA !
HARIS BIBER
Harise Biberu. Kao prvo ne pisi sa velikim slovima, ja vidim dobro, osim toga nije kulturno pisati velikim slovima.
Kao drugo na ovom forumu sam ja GLAVNI administrator, i ako mi se iz nekog razloga ne svidja tvoj post ja cu ga OBRISATI, i za to ne trebam nikome polagat racune. Ako ti ne svidja prosetaj na drugi forum.
Ukoliko ti budem morao jos jednom editovati post, zabranit cu ti pristup na forum na neodredjeno vrijeme.
Kad mi ti budes placao da budem azuran, onda cu biti azuran po pitanju rezultata. Dok mi ti ne placas, cekaj da napisem rezultate i ne stavljaj vise linkove.
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
Evo ljudi gledam na Igmanu 5 automobila iz Cazina znaci od 65 5 je iz Cazina sto za opstinu sa 60 k stanovnika je predobro.
Iako nisu zapazeni rezultati te vecina od njih nema neke velike sponzore te su vecinom to lokalni sponzori, te ovaj uspjeh je postignut na cistom entuzijazmu stvarno cestitam momcima a najvece cestitke idu najboljem plasiranom:
25. Hasan Ljubijankic
Eto ne znam sta da kazem nego da sam ponosan sto ljudi iz moje carsije pokazuju da se moze uvijek bolje i vise od drugih sa samo voljom i entuzijazmom.
@zlaja
evo gledao sam prilog...pohvalno...
ako moze par kritika...nije spomenuto prevrtanje Sotjnića što se dodatno istaknulo izjavom da su svi uspješno savladali sklisku stazu...i par kadrova koji su iskoristeni poprilicno lose prate automobil...ali sve u svemu fin kratki izvjestaj..
Kirletu sve čestitke,druga trka i sve u klasi je pravo nasekirao
majstor je
kao i mom drugu Emiru Burloviću koji je i pored izlijetanja na treningu i oštećenog auta imao extra rezultat
Bravo za Nihu i Šoljića, legende su
Zakir extra,za Suada mi je drago pravo,Neven standardno odličan
A Zlaja je posebna priča, kako je samo vozio
Volio bih da je pobijedio, Baki ionako ne fali pehara
Ja sam razočaran
Nisam mogao skinut glupu sekundu, ne mogu da prežalim
Kirletu sve čestitke,druga trka i sve u klasi je pravo nasekirao
majstor je
kao i mom drugu Emiru Burloviću koji je i pored izlijetanja na treningu i oštećenog auta imao extra rezultat
Bravo za Nihu i Šoljića, legende su
Zakir extra,za Suada mi je drago pravo,Neven standardno odličan
A Zlaja je posebna priča, kako je samo vozio
Volio bih da je pobijedio, Baki ionako ne fali pehara
Ja sam razočaran
Nisam mogao skinut glupu sekundu, ne mogu da prežalim
Zato si u drugoj voznji "nasu" i onu poslije krivinicu doslovno "preletio" i ako je kakva utjeha...bilo je extra
@zlaja
evo gledao sam prilog...pohvalno...
ako moze par kritika...nije spomenuto prevrtanje Sotjnića što se dodatno istaknulo izjavom da su svi uspješno savladali sklisku stazu...i par kadrova koji su iskoristeni poprilicno lose prate automobil...ali sve u svemu fin kratki izvjestaj..
Moram napomenuti (pre)brzu intervenciju prilikom Dzimijevog prevrtanja. Bas sam gledao vremena na fotkama, za manje od 2 minute pristigla je hitna pomoc i za svaki slucaj uzela pod svoje vozaca. Veoma mi je drago da nije bilo nikakvih povreda.
Jos nesto sto treba da se istakne je raniji pocetak utrke (cca 15 min) zbog cega je Simke nije bio na startu pre Hernadija, nego medju poslednjima. I Soljic nije startovao po startnom listi (za njega ne znam razlog).