Zvanični thread: Igman 2006
|
| Author |
Message |
hsbiber
Banned
Group: Banned
Status:
|
RE: Zvanični thread: Igman 2006
KAO PRVO "GLAVNI ADMINISTRATORE" KULTURA I VRSTA FONTA SVAKAKO NEMAJU APSOLUTNO NIKAKVE VEZE.
KAO DRUGO "GLAVNI ADMINISTRATORE" NEKAD MORAŠ BITI I SAMOKRITIČAN.
KAO TREČE NA FORUMU SVAKAKO NISAM ZBOG TEBE NEGO SPORTA I TAKMIČARA A PRIJETITI ZBOG SVOJE SPOROSTI JE JADNO.
A ŠTO SE PLAČANJA TIČE,DA TI NISI "GLAVNI ADMINISTRATOR",PUNGAS BI SVAKAKO IMAO DONACIJU VIŠE.
|
|
| 07-03-2006 03:19 PM |
|
|
cybernck
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
misli se, naravno, na "internet kulturu", gdje pisanje VELIKIM SLOVIMA
znaci galamljenje, a i prilicno otezava citanje.
[205]
|
|
| 07-03-2006 03:32 PM |
|
 |
0-100 7,3 sec
Turbo whine is mighty fine

Group: Registered
Status:
Away
|
Ima PP za ovakve stvari... ovo je tema za trku Igman 2006.... takmicare i ostale ne interesuju prepucavanja...
http://www.bhrenaultclub.com/
11
|
|
| 07-03-2006 03:46 PM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
KAO PRVO "GLAVNI ADMINISTRATORE" KULTURA I VRSTA FONTA SVAKAKO NEMAJU APSOLUTNO NIKAKVE VEZE.
KAO DRUGO "GLAVNI ADMINISTRATORE" NEKAD MORAŠ BITI I SAMOKRITIČAN.
KAO TREČE NA FORUMU SVAKAKO NISAM ZBOG TEBE NEGO SPORTA I TAKMIČARA A PRIJETITI ZBOG SVOJE SPOROSTI JE JADNO.
A ŠTO SE PLAČANJA TIČE,DA TI NISI "GLAVNI ADMINISTRATOR",PUNGAS BI SVAKAKO IMAO DONACIJU VIŠE.
A taj forum sam napravio ja. Sad ti je ban na neodredjeno vrijeme pa idi na sajtove koji su azurniji i gdje ce te administratori maziti i paziti.
Da si htio donirati, donirao bi dosad. Sad cesta, Pun Gas opali i ne vracaj se.
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 07-03-2006 04:08 PM |
|
 |
BoB
Senior Member

Status:
|
Jel ima neko sliku dzimijevog prevrtanja mozda i kako se to uopste dogodilo?
|
|
| 07-03-2006 05:03 PM |
|
 |
SOKOauto
Member

Status:
|
|
|
| 07-03-2006 07:29 PM |
|
|
S4
Junior Member

Status:
|
Najvise mi je drago sto je netko napokon uspio pobjedit Alesa Preka.Svaka cast Okoviću.
|
|
| 07-03-2006 08:20 PM |
|
 |
zlatan
Member

Status:
|
Najvise mi je drago sto je netko napokon uspio pobjedit Alesa Preka.Svaka cast Okoviću.
Oteo si mi komentar.Napokon da se pokaze da Prek nije najbrzi.Ako pogledate ostale rezultate tu je i Neven sa autom koje je realno gr. N.Zato Zakiru CESTITKE i zelje da uzme sampionat ove godine.
|
|
| 07-04-2006 06:31 AM |
|
 |
tata
Posting Freak

Status:
|
Ono po cemu cu ja pamtiti ovu trku su novi mladi takmicari.Sada su to vec ljudi ciji se nastup ocekuje sa nestrpljenjem,na koje konkurenti vec dobro obracaju paznju(htijeli oni to priznati ili ne),koji imaju svoje navijace,ciji se entuzijazam osijeca na kilometar,cija vozila predstavljaju vec nesto sto je sastavni dio svake trke.Ja sam zapazio najmanje petoricu bas perspektivnih takmicara koji bi u nekoj blizoj buducnosti bas mogli biti nosioci ovog sporta kod nas.Svima njima cestitam na nastupu i zelim im da sto duze izdrze u ovom sportu.
|
|
| 07-04-2006 07:04 AM |
|
 |
M Technic
Junior Member

Status:
|
Evo da se i ja malo javim. Prije svega da se zahvalim ljudima koji su pomogli da ucestvujem na trkam, prije svega:pokojnom Miri,Adiju Gradascevicu, Suadu Hoti i njegovoj ekipi,Tariku Musicu,Ismetu Gaci,Almiru Vrpcicu,Fantomu,Haretu,Ermi,Arminu,Adi,Edisu,novom prijatelju Katzu i naravno HYPO LIZING-u,CROBOX-u,SPEED-u,AUTO MAGAZIN-u i TEHNOUNION-u. Svoj raji uz stazu, koja je odvjila vikend da nas bezrezrvno bodri i naravno citavoj ekipi sa foruma. HVALA
KIRLE
|
|
| 07-04-2006 01:04 PM |
|
 |
|
|