Post Reply  Post Thread 
Pages (17): « First < Previous 1 2 [3] 4 5 6 7 Next > Last »
Zvuk - Sixpack, evo ga
Author Message
sixpack
Banned

Group: Banned
Status: Offline

pa dobro jel ti ista kontas covjece nemas kubika za lijep zvuk mozes samo galamu dobit ali dubinu i ljepotu nikad s 4 klipa nikad,uzmi jedan bmw recimo 325 e 36 sa 24 v sam moter mu zvuk pravi ili m3 vr6 ili takvi auti alfa isto ali v6 na 4 je galama ta tvoja alfa je lijepa nekom cak i meni ali je sebi nebi nikad kupio tako da netrebas se trudit slike stavljat

nisam brz ali ipak?
11-08-2004 08:29 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Jim
Senior Member

Group: Registered

sixpack Wrote:
pa dobro jel ti ista kontas covjece nemas kubika za lijep zvuk mozes samo galamu dobit ali dubinu i ljepotu nikad s 4 klipa nikad,uzmi jedan bmw recimo 325 e 36 sa 24 v sam moter mu zvuk pravi ili m3 vr6 ili takvi auti alfa isto ali v6 na 4 je galama ta tvoja alfa je lijepa nekom cak i meni ali je sebi nebi nikad kupio tako da netrebas se trudit slike stavljat

ej six ? zasto ne dadnes malo gasa na ovoj snimci... ??

http://www.galerija.neeth.info - najveca BiH galerija
11-08-2004 09:06 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
TypeKoshiR
Member

Novi M3 ima zvuk ko automobil na elektriku,
ali stari je zaista imao dubok zvuk...
Al za mene osobno najlepsi zvuk je zvuk honde na 10k rpm ili vise
al to meni osobno, volim motore koji se vrte visoko, f1 style ili bike style su mi najbolji...sve sto ide u visoke rpm-se
al svaki ima svoj ukus Wink

LP

[img]http://www.mobisux.com/album/data/500/15598HRCEK1.jpg[/img]
http://www.hondaaddict.com
http://www.cardomain.com/id/emil13si
11-08-2004 09:26 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
lucozade
Super Moderator

Group: Super Moderators

Sike dobra ti je alfa nema sta, samo cini mi se da imas previse cjevi nazad za 2.0 masinu, ne znam, snimi pa postavi da cujemo, pa ako mozes skini dve sa jedne strane pa snimi opet tj. probaj onda vozit sa dve samo, ma mora bit razlike

Man maximum Machine minimum
11-08-2004 10:04 PM
Sike
Posting Freak

lucozade Wrote:
Sike dobra ti je alfa nema sta, samo cini mi se da imas previse cjevi nazad za 2.0 masinu, ne znam, snimi pa postavi da cujemo, pa ako mozes skini dve sa jedne strane pa snimi opet tj. probaj onda vozit sa dve samo, ma mora bit razlike

J*ebi ga nisam ja to izmislio. Izduv je original za 2.0 TS. Sutra ću snimiti pa ćeš viditi.

A sa Hondom se ništa ne može porediti, snimiću zvuk od Honde mog prijatelja pa ćete čuti.

11-08-2004 10:23 PM
lucozade
Super Moderator

heheh ma znam sta je honda, pa ne moj me u srce gajat, ima zvuk do zla boga. nego sjeca li se iko one crvene crx, posebno ti thunder, iz dervente, imala je 11000 rpm, 1:1 volan, navodno keramike al ja nisam vidio jer sam imo priliku da sjednjem u nju za jedno vece, tj frajer me provozao u njoj po autoputu i kasnije oko "jezera", bila je '91 god. Ustavri thunder, lik koji je svirao s nekim od mojih jarana u Jezeru je dugovao pare nekom liku iz dervente, i njih par se skupi iz dervente i dodju to vece do jezera po auto, i ovaj je htjeo prodat za 4 milje maraka i mene pito, samo da im ne bi dao auto, covjece meni zadnja vece u bl bila, ujutro se rano vraco za irl i nisam nikako mogo da najdem 4 milje u roku od sat vremena i kolica odu u derventu!!! jeli josh tamo??? ma znas koliko sam se isfuro zbog 4 ebene milje marki. ako je nadjes brate zamoli lika da te provoza, ovo je formula bila, na 2000rpm se cula... ma nema rijeci da opisem, a posle toga, njaaahh, a sto je to lezalo. samo me jebavo onaj 1:1 volan, dao mi krug oko jezera, al nikako se nisam mogo ufurat. e to su jedna kolica koja pamtim i za kojima nikad ali nikad necu moci prezalit!!!
nego ovaj zvuk sto mi stavismo, ja ne znam kako ste vi ista culi, ja ovo ne mogu nikako da skinem sa ove adrese!!!!

11-08-2004 10:38 PM
cybernck
Super Moderator

zasto se ovdje zvuk motora poistovjecuje sa zvukom koji izlazi iz auspuha?

meni je zvuk 4 throttle body-ja daleko bolji nego auspuh na bilo kojem motoru...

a i kao sto koshir rece, obrtaji - ne kubici!

[205]
11-08-2004 10:48 PM
lucozade
Super Moderator

cybernck Wrote:

meni je zvuk 4 throttle body-ja daleko bolji nego auspuh na bilo kojem motoru...

cybernick, nije uopste bila poenta zvuka auspuha nego auta, a sad, obrataji/kubici, ima i jednog i drugog, podjednako, i ko kaze da svako auto mora da ima throttle bodies da bi imao dobar zvuk?? u svakom slucaju auta sa throttle bodies imaju dobar zvuk i tu nema rasprave, ali isto tako malo vece masine, u ovom slucaju 2.2 do 3.0 ako su radjene nekad mogu imati bolji zvuk od onih sa throttle bodies Very Happy. obrataji su zakon uvjek, na bilo kojoj masini tako da o tome necemo.
ti si iz bl jeli?? kod djela (ne vazno manje vise)??? da se ne sjecas bordo jugica sa BG tablama???

11-08-2004 11:08 PM
lucozade
Super Moderator

izvinjavam se, nisam bio jasan za jugica, 2001 i 2002 ljetna sezona

11-08-2004 11:10 PM
Neon
Junior Member
**

lucozade Wrote:

cybernck Wrote:

cybernick, nije uopste bila poenta zvuka auspuha nego auta, a sad, obrataji/kubici, ima i jednog i drugog, podjednako, i ko kaze da svako auto mora da ima throttle bodies da bi imao dobar zvuk?? u svakom slucaju auta sa throttle bodies imaju dobar zvuk i tu nema rasprave, ali isto tako malo vece masine, u ovom slucaju 2.2 do 3.0 ako su radjene nekad mogu imati bolji zvuk od onih sa throttle bodies Very Happy. obrataji su zakon uvjek, na bilo kojoj masini tako da o tome necemo.
ti si iz bl jeli?? kod djela (ne vazno manje vise)??? da se ne sjecas bordo jugica sa BG tablama???

valja li ovaj Zvuk ???

http://www.medji.de/zvuk.wav

11-08-2004 11:16 PM
Pages (17): « First < Previous 1 2 [3] 4 5 6 7 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Gemballa Avalanche 600 GT2 Evo Fele 1 218 05-27-2008 07:05 AM
Last Post: Fele
  Gemballa Avalanche GTR 800 EVO-R Fele 14 347 01-30-2008 08:28 PM
Last Post: Skyline
  HKS Mitsubishi Lancer Evo X Faya_M5 6 1,125 11-08-2007 06:47 PM
Last Post: Skyline
  evo lik htio da napravi sam alfu cuore sportivo 9 745 09-26-2007 08:57 AM
Last Post: Francuz