Odgođena prva tekma Avtomagazinovog Drift Pokala

links team Odgođena prva tekma Avtomagazinovog Drift Pokala

Prva trka slovenskog prvenstva bila je zakazana za 30. svibnja, odnosno prošlu nedjelju. U nedostatku domaćih utrka nekolicina hrvatskih driftera zaputila se u . Među njima i novopečeni hrvatski Links Team.

Slovenski Logatec, točnije “” ugostio je 28 driftera što iz Slovenije, što iz Hrvatske. Pojavili su se prilično konkurentni vozači i njušile su se dobre borbe. Već na treningu bilo je vidljivo da tenzije rastu. Razbilo se šest automobila, što međusobno što u procesu procjene prostora na uskoj šikani, na samom početku drift zone.

[youtube WA1XjzaOPJc nolink]

Links Team Skyline ovdje je prvi put “kršten”. “Prošao sam Red Bulov balon, prekasno zabacio stražnji kraj i taj trenutak dekoncentracije koštati će me limarskih radova. Pukao sam bokom tri bunta kamionskih guma u izletnoj zoni. Nisam ponosan na taj potez, ali to je drift, očekujte neočekivano” rekao je Miro Zrnčević nakon neslavnog izlijetanja.

Pred kraj samog treninga nebo se otvorilo i nastao je potop na stazi. Voda koja se zadržavala na mjestima isključila je mogućnost i da se održi prvi drift race na kiši. Organizatori su morali odgoditi natjecanje za 27. lipanj.

Leave a reply

required

required

optional