Promocija AMK 70 ovog vikenda

PROMO PLAKAT AMK70 15042011 300x212 Promocija AMK 70 ovog vikendaOvog vikenda u Sanskom Mostu bit će održana prva promocija auto kluba , i njihova prva godišnjica.

Vizija AMK 70 prepoznata je od strane krovne organizacije za bezbjednost na cestama “European Road Safety Charter”, potpisnici su povelje o bezbjednosti u saobraćaju.

Planiran je i edukativni sadržaj, koji je pripremljen zajedno sa BIHAMK-om i MUP-om Sanski Most, prvenstveno namjenjen mališanima na temu bezbjednosti u saobraćaju.

U sklopu ove edukativne radionice djeca će imati priliku i da pokažu svoju kreativnost, te će nam putem crteža pokazati kako oni vide sebe kao učesnike u saobraćaju. Dječiji crteži će biti direktno izloženi u gradskom parku gdje se i održava cijeli događaj, a najbolji radovi na temu “Djeca u saobraćaju” putuju isti dan u Gradsku galeriju Sanski Most. Ovom izložbom će po prvi put sanski mališani ukazati na probleme u saobraćaju, a postavka radova trajat će do utorka, 19. aprila.

Ovom prilikom pozvani su i posebni prijatelji AMK 70, koji bi i Vama mogli biti zanimljivi gosti, sagovornici. Iz Banja Luke nam stiže estradna pojava, Grof Đuraz.

Grof  u kratkim crtama: Umjetnik, muzičar, tesktopisac, aranžer, kolumnista, vizionar. Pored toga, on je veliki humanista i još veći mislilac i njegova misija je jasna. Širenje pozitivne i humane misli na Balkanu i šire. Album Grofa Đuraza, JA SAM NORMALAN potražite na http://grofdjuraz.com

Na obilježavanju prve godišnjice AMK 70 moći ćete čuti i sanske rokere, ljubitelje automobilizma, muzike i prirode. Sanska četvorka, grupa “Egentis” svojim nastupom začint će obilježavanje godišnjice AMK 70.

Sve ih možete čuti i upoznati ove subote, 16. Aprila od 16:00 h u gradskom parku kod Zdene, u Sanskom Mostu. Planirana je i degustacija, koju su za naše goste pripremili prijatelji kluba AMK 70. A to su FRANCA, Vitaminka, Zlatna dolina te slastičarna Tron.

Leave a reply

required

required

optional