PunGas.com za iPhone, Blackberry, Opera mini i Nokia browsere

06022010026 300x225 PunGas.com za iPhone, Blackberry, Opera mini i Nokia browsereOd večeras će korisnici portala moći će na svom , Blackberry, mobilnim telefonima sa Opera mini ili browserima,  pristupati PunGas.com bez straha od pretjerane potrošnje kilobajta, ili bolje rečeno megabajta.

PunGas.com je od večeras optimiziran za Nokia, Android, Aspen, Blackberry9500, Blackberry9530, Cupcake, Dream, Incognito, iPhone, iPod, Opera mini, Webmate, Webos.

Nije potrebno da ukucavate posebnu adresu, nego jednostavno ukucajte www.pungas.com . Server će prepoznati zahtjev za pristupom i umjesto pune verzije naslovnice (koja zna preći 1 mb), prikazat će Vam se prilagođena verzija mobilnim platformama, koja se brzo učitava i štedi promet na Vašem mobilnom internet računu.

Unutar tekstova, prikazivat će vam se fotografije, ali naravno, smanjene i prilagođene, sve dok ne kliknete da ih pogledate u punoj veličini-što smo ostavili na volju korisnicima, da li žele downloadovati punu veličinu fotografija ili pregledati u maloj rezoluciji.

Za sada isprobano na Nokia N97, Nokia N95 8G, iPhone 3Gs. Ukoliko imate problema sa mobilnim prikazom, kontaktirajte nas na redakcija@pungas.com ili ostavite komentar na ovaj tekst.

Leave a reply

required

required

optional