Sedma Brzina: pogledajte prvu epizodu nove sezone

7brzina1 620x446 Sedma Brzina: pogledajte prvu epizodu nove sezoneNaša ekipa posjetila je frankfurtski salon automobila, te je večerašnja emisija u cijelosti posvećena istom. Stoga bez puno najave pogledajmo sve novitete…

Iako nam je želja da vam u javi pomognemo oko financiranja, održavanja i svega što ide uz vaš automobil, prvu emisiju počinjemo u snovima jer ovih je dana, u Frankfurtu u toku 64. po redu s preko tisuću izlagača iz 32 države, više od 100 premijera novih automobila, gotovo 700 000 posjetitelja i 10 000 akreditiranih novinara među kojima je bila i naša ekipa.

Pogledajte prvu epizodu Sedme Brzine u drugoj sezoni emitovanja:

[jwplayer config="Out-of-the-Box_copy" mediaid="10085"]

chevrolet frankfurt motor show 15 100x100 Sedma Brzina: pogledajte prvu epizodu nove sezoneOno što smo jučer nazivali budućnošću, danas je već normalno, vrištalo je na reklamnim plakatima za ovogodišnje izdanje Showa, jedne od najznačajnijih priredbi u automobilskom svijetu koja se s Parizom izmjenjuje svake dvije godine.

Veliki broj izlagača, novih vozila i prototipova natjerao jer organizatore na dodatno proširivanje kapaciteta, pa je frankfurtski salon ove godine 20 % veći u odnosu na posljednje, recesijsko, izdanje iz 2009. Brojke koje navode organizatori zaista su spektakularne.

Ono što smo jučer nazivali budućnošću, danas je već normalno, vrištalo je na reklamnim plakatima za ovogodišnje izdanje Showa, jedne od najznačajnijih priredbi u automobilskom svijetu koja se s Parizom izmjenjuje svake dvije godine.

Osim zanimljivih prototipova, proizvođači su pokazali sve svoje adute, gdje je izbor bio savršenstvo.

Glede hostesa, sve u svemu loš izbor. Prošlogodišnji Pariz i Geneva iz ožujka ove godine tu su nekoliko koraka ispred, ili smo mi s Balkana jednostavno navikli na okruženje zgodnim ženama. No, to je neka druga priča.

Ipak, impresionirale su nas hrvatske ekipe koje su izložile svoje modele automobila. 2011 definitivno je spektakl godine, stoga dvije naredne emisije u cijelosti posvećujemo istom.

2 Comments

    Leave a reply

    required

    required

    optional