Teutul porodica ponovno na Discovery kanalu: “American Chopper: Senior vs. Junior”

OCC Teutul chopper Teutul porodica ponovno na Discovery kanalu: American Chopper: Senior vs. Junior

american chopper australia1 300x198 Teutul porodica ponovno na Discovery kanalu: American Chopper: Senior vs. JuniorSerijal na Discovery kanalu, u kojem je učestovala porodica Teutul, raspao se kao epilog svađe između Paula Sr. i Paula Jr., pa je Discovery objavio da više nećemo moći gledati OCC serijal, a tokom proteklog mjeseca, Discovery je stalno naznačavao u posljednjim epizodama činjenicu da su to zaista i posljednje epizode.

Epilog svađe između oca i sina Teutul, rezultirao je tužbom koju je podigao Paul Senior, tražeći odštetu od sina, i ova tužba još uvijek čeka epilog na sudu.

Nakon nekog vremena, Paul Jr. je odlučio osnovati vlastitu firmu pod imenom , a u glavama producenata Discovery kanala, naravno, rodila se ideja.

Tako će brlo brzo započeti snimanje novog serijala, koji će nositi naziv: : Senior vs. Junior”, i u kojem ćemo umjesto jedne doze Tautul familije, sada imati duplu dozu: ekipa Discoverya će paralelno snimati sve što radi Paul Sr., i upoređivati sa svim što radi Paul Jr u svojoj novoj kompaniji.

american chopper 011 300x225 Teutul porodica ponovno na Discovery kanalu: American Chopper: Senior vs. JuniorMislimo da ne treba biti vidovit, da će ovakva emisija samo napraviti veći razdor u Teutul porodici.
Prošle sedmice, u još jednoj tužbi između Paula Sr i Paula Jr, u kojoj je Paul Sr. tražio da mu sin vrati 20% dionica , dogodio se i obrat, kada je Paul Jr odlučio prepustiti dionice svom ocu, i najavio da otvara svoju vlastitu radionicu.

To je izgleda obradovalo njegovo oca: “Paul Jr. uvijek govori kako želi pomirenje, ali mi nikada nije prišao i to rekao. Drago mi je da kreće sa svojom radionicom i kompanijom. On nikada nije ništa uspio da dovede do kraja, i uvijek bi mene krivio za to. Ovako, sada je sam, i kad ne uspije, neće moći reći da sam ja imao uticaj da njegov neuspjeh”

2 Comments

  • igor

    naj bolja stvar ikada snimljena . uživao sam u svakoj sekundi. a naj žalije mi je što nemem novaca da si kupim jedan njihov motor, koji bi napravili po mojoj osobnosti.

  • srdjan

    ovo je bruka kakav je ovaj paul sr nema srca nizasta kada svog sina ovako progoni samo su mu pare u pitanju pi

Leave a reply

required

required

optional